De Scalini affiches werden door de klant goedgekeurd en er werden 10 versies in 10 verschillende kleuren gevraagd. Deze maakte ik drukklaar en ze werden meteen digitaal gedrukt, klaar voor ophaling door de klant.

Voor O&P-projects, het immo-krantje, kwam een nieuwe versie van de tekst met bijhorende nieuwe foto’s binnen. Ik moest dus de lay-out en het stramien weer aanpassen naar het opnieuw veranderde aantal woningen en verkavelingen. Het zijn steeds weer grote verschillen in schikking, aangezien in het stramien maar ruimte voor 12 projecten zit verwerkt. Dit was op vraag van de klant, maar bij iedere nieuwe versie van de tekst wijzigt het aantal projecten toch.

Voor mijnheer Johan Debeer, de eigenaar van Debeer Printing, moest ik eens uitzoeken hoe ik een folder voor zijn vakantieverblijf interactief kon maken. Dit met een effect van fysieke pagina’s omdraaien. Hieruit leer ik enorm veel bij, aangezien dit crossmediaal is en iets wat ik binnen de opleiding niet eerder zag. Het aangename hieraan is dat dit zelfstudie is en dat ik vrij sta om wat opzoekwerk te doen. Het resultaat mag er zeker zijn, morgen zoek ik uit hoe dit online kan geplaatst worden.

Geef een reactie