Eerst werkte ik verder aan het uithangbord voor de frituur. Een element dat mensen zou aanspreken om binnen te stappen in de zaak moest er nog bij, iets verleidelijk. Daarom besloot ik een frietbakje te tekenen in Illustrator. Dit moest volgens mij absoluut vectorieel gebeuren, aangezien het formaat 3 op 3 meter is. De frieten zelf heb ik dus ook vectorieel gemaakt met een gradient mesh.

Daarna kwam een opdracht binnen voor een geboortekaartje, waarvoor ik 3 voorstellen maakte. Veel ruimte voor ontwerp was er niet, aangezien het formaat en het kleurgebruik waren aangegeven door de klant.

De rest van de dag verliep vrij rustig, omdat er geen nieuwe opdrachten meer binnenkwamen en alles tot nu toe afgewerkt was. Ik heb nog wat gedocumenteerd naar fonts en heb enkele inspiratiebronnen geraadpleegd. Ook heb ik wat geholpen met het verplaatsen van wat materiaal in de zaak. Het leuke hieraan was dat je de collega’s al begint te kennen.

Geef een reactie