Vandaag werk ik maar tot 15u, dus het beloofde een vlotte dag te worden waarin ik snel kon doorwerken. Ik was als eerste werknemer op post dus besloot ik bij gebrek aan nieuw werk nog de laatste foto van het zwembad te fine-tunen. Mijn eerste nieuwe taak kwam trouwens van dezelfde klant. Ze willen in een nieuwe brochure een foto van de gevel verwerken, maar daar was één luik nog niet in geschilderd. Photoshop lost dit probleem vlot op. Nadat ik hun tuin heraangelegd had, kon ik dus aan het schilderen gaan.

Daarna kwam architectenbureau Nav aan bod. Men heeft een briefhoofd nodig. Door het werken aan mijn bachelorproef was ik snel op weg naar het werken binnen de BIN-normen. Uiteindelijk maakte ik 7 varianten, waarvan er voor mij 2 uitsprongen.

Tenslotte werkte ik nogmaals Vision bij, het inmiddels beruchte Franstalig magazine. Dit keer moesten de foto’s wat meer variëren, ten koste van de tekst, omdat deze niet meer binnen het stramien pasten. Gelukkig was dit net de bedoeling, zo duiden we aan bij de klant dat hun teksten drastisch moeten ingekort worden. Zo kan de opmaak later onder de elegantste vorm geplaatst worden. To be continued…

Geef een reactie