De dag begon met het afwerken van de mappen waar ik de dag voordien aan begon. Alle foto’s moesten qua huidtint overeenkomen. Aangezien er nog 220 van de 250 moesten verwerkt worden, was ik hier een tijdje mee bezig. Nadien werkte ik voor dezelfde klant aan een blad dat 3 maal per jaar verschijnt. De schaduwen in de foto’s liepen in digitale druk in grijswaarden volledig dicht, vandaar dat deze opgehelderd dienden te worden.

Het Franstalig magazine Vision moest ook nog wat bijgeschaafd worden. Uiteindelijk kwamen alle teksten volledig tot hun recht, terwijl daarvoor geen ruimte genoeg beschikbaar was.

Ik sloot de dag af met Photoshop. Ik moest namelijk 2 foto’s van een tuin met een pas aangelegd zwembad manipuleren zodat de aarde van de werkzaamheden door fris gras vervangen werd.

Geef een reactie