De ochtend begon gelukkig creatief, waar ik gisteren eerder uitvoerend werk deed, kon ik vandaag aan de slag met mijn eigen ontwerpen.

De opdracht was een communiekaart, waarbij foto’s van de fotograaf geleverd waren, in een aantal uitvoeringen en formaten te brengen. Hierbij werkte ik reflecties van personen in de zonnebril van de communicant weg, en ik tekende zijn handschrift over met mijn Wacom.

Het was echter lang zoeken naar een evenwichtig beeld met de tekst. Zo dacht ik dat de sfeer van een snelle krabbel het doel was, maar er werd eerder een recht geschreven versie verwacht.

Na al dat puzzelen maakte ik alles drukklaar en begon ik aan de tweede en ook laatste opdracht van de dag. Ik mocht weer zelf ontwerpen en maakte een aantal versies van visitekaartjes voor KCK Groups, hier zal ik morgen verder aan doorwerken.

Geef een reactie